Onze Pakketten

Lite Pakket

30%

€ 149,95

per maand / excl. 21% btw.

Een eigen bedrijf, maar nog niet online zichtbaar op Social Media kanalen zoals Facebook, Twitter, Instagram of Linkedin. Dan bespreken we in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden om uw online zichtbaarheid te verbeteren en maken we samen uw doelstelling concreet. Afhankelijk van uw doelgroep adviseren we het beste kanaal om te gaan starten.

Om de herkenbaarheid van uw bedrijf te kunnen waarborgen in uw online zichtbaarheid, ontwerpen we een template conform uw huisstijl. We maken vervolgens het account aan en richten uw profielpagina helemaal in.

Hiermee leggen we de basis voor de toekomst en zullen we starten met het opmaken van de eerste afbeeldingen / foto’s voor publicaties op uw kanaal.

Basic Pakket

60%

€ 249,95

per maand / excl. 21% btw.

Wanneer u zelf al bent gestart of hulp nodig heeft met het opzetten van Social Media kanalen zoals Facebook, Twitter, Instagram of Linkedin zal ons Basic pakket het beste bij uw wensen aansluiten. In een persoonlijk gesprek bespreken de stand van zaken van uw eventuele huidige kanalen en bekijken we samen de mogelijkheden om uw online zichtbaarheid te verbeteren. Vervolgens starten met het realiseren of indien nodig optimaliseren van uw profielpagina’s.

Om herkenbaarheid van uw bedrijf te kunnen waarborgen in uw online zichtbaarheid, ontwerpen we een template voor beide kanalen geheel conform uw huisstijl. Hiermee leggen we de basis voor de toekomst en zullen we starten met het opmaken van de eerste afbeeldingen / foto’s voor uw kanaal.

Indien u reeds beschikt over een mailinglijst voor nieuwsbrieven zullen deze proberen verder uit te breiden met relevante nieuwsbrieven gericht op uw doelgroep, in verschillende testen bekijken we de opmaak die uiteindelijk tot de meeste conversie zal leiden.

Expert Pakket

10%

€ 349,95

per maand / excl. 21% btw.

De basis staat al als een huis, u bent actief op diverse kanalen zoals Facebook, Twitter, Instagram of Linkedin en u wil ontzorgt worden. In een persoonlijk gesprek bespreken de stand van zaken van uw huidige kanalen en bekijken we samen de mogelijkheden om uw online zichtbaarheid te verbeteren. Zo brengen we in beeld waar uw huidige groep volgers/fans vandaan komen en maken een profiel van uw doelgroep. Vervolgens starten met het controleren en indien nodig optimaliseren van uw profielpagina’s.

Om herkenbaarheid van uw bedrijf te kunnen waarborgen in uw online zichtbaarheid, ontwerpen we een template voor alle kanalen geheel conform uw huisstijl. Hiermee leggen we de basis voor de toekomst van onze dienstverlening. We starten vervolgens met het opmaken van de eerste afbeeldingen / foto’s voor publicaties op uw kanalen.

Aan de hand van een contentkalender spelen we in op bijzondere dagen die uw doelgroep aanspreken, we denken mee over eventuele acties zoals een Like and Share actie op Facebook.

Door de inzet van nieuwsbrieven ontvangen uw volgers/fans het laatste nieuws en/of aanbiedingen rechtstreeks in de mailbox. In diverse testen proberen we de conversie van uw website te verbeteren.

Potentiële klanten willen snel en laagdrempelig contact kunnen maken met uw bedrijf. Door het opzetten van Whatsapp bedrijfsaccount kunnen we uw zakelijke telefoonnummer autoriseren om te gebruiken binnen Whatsapp, binnen de openingstijden van uw bedrijf is contact mogelijk. Wanneer uw bedrijf is gesloten ontvangt de potentiële klant een automatisch gegenereerd bericht en kunt u de eerst volgende werkdag hem/haar van een reactie voorzien.

Sander van Son

Eigenaar

Social Media is de toekomst, De Afdeling Social Media gaat U daar bij helpen