fbpx
Meteen naar de inhoud

Social Media ondersteuning nodig?

Social Media is niet meer weg te denken als kanaal om potentiële klanten te bereiken. Via social media komt u in contact met uw doelgroep en het geeft mogelijkheden om via social media directe feedback van  potentiële klanten te krijgen. Maar welk kanaal is het meest geschikt voor uw bedrijf? En hoe zet u dat kanaal dan optimaal in?

Met onze Social Media ondersteuning helpen we u hierbij, we brengen uw doelgroep in beeld en adviseren u voor het meest geschikte kanaal. Natuurlijk richten we dat vervolgens helemaal voor u in.

Welk social media kanaal is het meest geschikt?

Daar kunnen we kort over zijn, dat hangt af van uw doelgroep. Uit onderzoek is gebleken dat vrijwel iedereen in de leeftijd tussen de 12 en 75 gebruik maakt van Social Media, in de leeftijd van 20 t/m 64 jaar  gebruikt gemiddeld 54% dagelijks Facebook.

Heeft u bijvoorbeeld al een Facebook bedrijfspagina aangemaakt?

Vaak zien we terug dat er bij veel bedrijven is besloten ‘Wij moeten op Facebook’. Maar het kan goed zijn dat de doelgroep helemaal niet actief is op Facebook. Het is dan ook belangrijk om voor onderzoek te doen en de juiste social media kanalen te kiezen voor uw bedrijf.

Tja… en wat dan!

Wat gaat u nou delen met uw fans, volgers en beter gezegd hoe krijgt u nu meer fans, volgers, geïnteresseerden voor uw pagina? U kan het testen en vragen en ook dat moet van te voren goed vastgelegd zijn. Wat wilt u als bedrijf vertellen, kunt u dat wel frequent doen…

Heeft u tijd om uw social media bij te houden!
Als ondernemer of medewerker is het social media kanaal niet het enige waar u zich op moet focussen binnen het bedrijf. Daarom kunt u er ook voor kiezen om hulp in te schakelen. Wij helpen u graag!

Uw bedijf al op ?